Rekrytera vänner, få en murloc

Rekrytera vänner, få en murloc

Blizzards massiva kortspel Hearthstone har fått en uppdatering.

En av nyheterna kallas Recruit a Friend och är precis vad det låter som – övertala en vän att börja spela Hearthstone och få ingamebelöningar av Blizzard i utbyte. Just nu ligger den nya shaman-hjälten Morgl The Oracle i potten. Han är en murloc. Murlocer är mysiga. Det absolut bästa med Warcraft-filmen var scenen där en murloc gurglade förjust i vattenbrynet.

murloc

För att få tillgång till Morgl måste du registrera en rekryt, och se till att densamme levlar upp 20 gånger, över en klass eller flera. Om du värvar upp till fyra rekryter får du ett Classic card pack för varje spelare. Alla rekryter får också ett eget Classic pack.

Övriga nyheter i uppdateringen fokuserar främst på visuell tydlighet, nya ikoner ska göra det enklare för åskådare att lista ut vilket spelläge som spelas, och vissa likartade kort ska vara enklare att hålla isär. Khadgars porträtt har fått välbehövlig skuggning.

Ni kan läsa hela listan med förändringar i uppdateringen här.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts