Rainbow Six: Siege är gratis i helgen

Rainbow Six: Siege är gratis i helgen

Igår skrev vi en snutt om det kommande dlc-paketet Operation Skull Rain till Ubisofts onlineskjutare Rainbow Six: Siege. Den nya kartan Favela kommer vara gratis för alla, medan de två nya karaktärerna är exklusiva för season pass-ägare den första veckan innan de blir tillgängliga för alla i utbyte mot en nätt summa ingame-pengar.

Operation Skull Rain släpps på tisdag, den 2 augusti, och under veckoslutet försöker Ubisoft trumma upp lite extra intresse kring moderspelet med hjälp av en gratishelg. Allt du behöver göra är att starta Uplay och ladda hem spelet, och du, passa på att ladda ner månadens gratisspel Splinter Cell också, det är ju inte varje dag man loggar in på Uplay.

Håll ett öga på Rainbow Six-seriens Twitch-kanal under lördagen om du vill veta mer om Operation Skull Rain.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts