Psykologiska skräckisen Scorn presenterar sig

Psykologiska skräckisen Scorn presenterar sig

Scorn är ett kommande psykologiskt skräckspel av Ebb Software. Studion grundades 2013 och består för tillfället av tio heltidsanställda personer. Ändå tycks de vara på god väg att skapa ett av de mest genuint obehagliga spelen jag någonsin sett. Vågar du kolla på teasertrailern?

Scorn utspelar sig ur ett förstapersonsperspektiv och äger rum i ett mardrömslikt universum bland köttiga organiska former och mänskligt lidande. Estetiken doftar väldigt mycket H.R. Giger och musiken etablerar en tryckande, olycksbådande stämning. Spelvärlden är öppen med flera sammankopplade labyrintliknande regioner.

Inga mellansekvenser används för att förmedla berättelsen, och spelaren tar sig fram genom att lösa pussel och måste ibland även ta till vapen (men ammunitionen kommer vara kraftigt begränsad). Spelarens interaktion med omgivningarna ska vara realistisk, så om man vill manipulera helvetiskt maskineri måste man sträcka fram armarna för att dra i spakarna.

Spelet delas upp i två delar, varav den första lanseras 2017. På dess Greenlight-sida lovar utvecklarna att de två delarna kommer utgöra hela upplevelsen, spelet kommer aldrig få dlc, expansioner eller uppföljare. Här är den första teasertrailern, och i galleriet hittar ni både artwork och skärmdumpar.

 

Scorn Teaser Trailer

Scorn is an atmospheric first person horror adventure currently in development by Ebb Software studio. Release date 2017. Support Scorn on Steam Greenlight: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=709630328 http://www.scorn-game.com

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts