Prova Star Citizen gratis

Prova Star Citizen gratis

Star Citizen är, som de flesta av er säkert redan vet, världens mest framgångsrika crowdfunding-spel någonsin. Det har dragit in över 100 miljoner dollar från fans över hela världen, och dess ambitioner är astronomiska. Just på grund av de där högtflygande planerna är det många som tvivlat på om Chris Roberts och hans studio kommer att kunna ro det hela i land. Nu kan du testa själv och se var spelet befinner sig i nuläget. Det är i alpha fortfarande, men den som vill prova kan gå in på hemsidan, skapa ett konto och skriva in promokoden “summerfreefly2016”. Sen är det fritt att spela fram till 22 juli.

Om Star Citizen når de där avlägsna stjärnorna det siktar på återstår att se. Men ett fascinerande projekt är det onekligen.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts