Prey for the Gods – ny lovande Kickstarter

Prey for the Gods – ny lovande Kickstarter

Har du spelat Shadow of the Colossus? Playstation 2-klassikern från 2006 är ett av världens bästa spel någonsin om du frågar mig. Pojken Wander gav sig ut på jakt efter 16 enorma vidunder och dräpte dem en efter en. Uppgörelserna var så episka att det stundtals blev för mycket för Playstation 2 och musiken var typ bäst någonsin. Åh vilket spel.

Jag är inte ensam om att älska Shadow of the Colossus. Trailern för Prey for the Gods osar av kärlek för Fumito Uedas mästerverk. Den signalerar också starten för en ny Kickstarter-kampanj – No Matter Studios efterfrågar 300 000 dollar, och har hittills skrapat ihop drygt 70 000 med 29 dagar kvar.

Prey for the Gods utspelas på en övergiven, frusen ö där du måste förgöra de gudar du tror på. Spelet kommer innehålla en dynamisk väder- och dygnscykel (snöstormar kan leda till köldskador om du är oförsiktig), en enorm öppen värld med dynamisk snö (dina fotsteg kan leda dig tillbaka om du går vilse), ickelinjärt upplägg och loot som man kan plocka upp från fallna hjältar.

Spelet kombinerar spelmekanik från Day ZShadow of the Colossus, Deus Ex och Bloodborne. Vapen kan gå sönder under kampen med de enorma bossarna och spelarkaraktären måste äta och vila för att återfå energi. Musiken skrivs av kompositören Ian Dorsch, som tidigare jobbat med AAA-projekt som Gears of War 3 och indieproduktioner som Airborn: Pino’s Journey.

Prey for the Gods började utvecklas på deltid redan 2014, och är för närvarande 25 procent klart. Spelet kommer lanseras med fem bossar, men om Kickstartern går bra kommer fler släppas som gratis dlc. För 15 dollar får man en Steam-kod vid release, för 50 dollar får man också tillgång till betan.

Om allt vill sig väl kommer Prey for the Gods lanseras i december 2017. Kolla in trailern nedan.

 

Prey for the Gods – Official Reveal Trailer

Support us on Kickstarter! https://www.kickstarter.com/projects/802508750/prey-for-the-gods Get more info at: http://www.preyforthegods.com Prey for the Gods is a brutal journey set on a desolate frozen island, where your only chance of survival is to destroy the very gods you believe in.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts