Prey for the Gods är finansierat

Prey for the Gods är finansierat

 

I början av juli inleddes Kickstarter-kampanjen för Prey for the Gods. Nu kan vi konstatera att målet på 300 000 dollar har nåtts, med tio dagar till godo. Spelet är en Shadow of the Colossus-doftande historia som utspelas på en övergiven, frusen ö och ditt mål är att förgöra de gudar du tror på.

Prey for the Gods kommer innehålla en dynamisk väder- och dygnscykel (snöstormar kan leda till köldskador om du är oförsiktig), en enorm öppen värld med dynamisk snö (dina fotsteg kan leda dig tillbaka om du går vilse), ickelinjärt upplägg och loot som man kan plocka upp från fallna hjältar. Vapen kan gå sönder under kampen med de enorma bossarna och spelarkaraktären måste äta och vila för att återfå energi.

Spelet kommer lanseras med fem bossar, men om ytterligare milstolpar nås under Kickstarter-kampanjens sista tio dagar kan vi få fler i form av dlc som släpps i efterhand. Före det hittar vi dock fler animationer för spelaren och bossarna (325 000 dollar), en större vapenarsenal (350 000 dollar) och ett orkestrerat soundtrack (450 000 dollar). Först vid 700 000 dollar får vi en sjätte boss, och denna åtföljs av en sjunde (800 000 dollar) och en åttonde (900 000 dollar).

Det är tveksamt om någon av dessa blir verklighet, men om du fortfarande vill donera pengar åt No Matter Studios vill du kanske veta att 15 dollar garanterar en Steam-kod vid release, och att 50 dollar också ger tillgång till betan. Om allt vill sig väl kommer Prey for the Gods lanseras i december 2017. Kolla in en fyra minuter lång gameplayvideo nedan.

PREY FOR THE GODS Pre-Alpha Gameplay – Shadow of the Colossus’ Spiritual Successor

Check out almost 4 minutes of pre-alpha gameplay from Prey for the Gods, a hybrid action-survival game built around large scale encounters with gigantic bosses.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts