Premiärvisning av två nya Tekken 7-karaktärer

Premiärvisning av två nya Tekken 7-karaktärer

Tekken är en serie som de flesta Playstation-ägare känner till. Det första spelet lanserades 1994, och därefter släpptes uppföljare i en stadig takt fram till 2011. Tekken 7 hade en begränsad arkadlansering i Japan tidigare i år, men har hittills inte intagit hemmen. Tekken 7 bygger på Unreal Engine 4 och kommer innehålla över 30 spelbara karaktärer, nya såväl som gamla. Den version av spelet som släpps för hemmabruk bygger på den uppdaterade arkadversionen.

Nu har Bandai Namco släppt två nya trailers om två nya karaktärer. Bob är en rundlagd, blond herreman som vi senast såg till i Tekken 6, som sin storlek till trots är fullt kapabel att utföra destruktiva luftsparkar och annat roligt. Bob får sällskap av den helt nya kvinnliga slagkämpen Master Raven (inte att förvirra med Raven från Tekken 5, som var man). Master Raven kan teleportera korta sträckor för blixtsnabba attacker med hennes svärd. Sedan tidigare vet vi att Street Fighter-kändisen Akuma också kommer vara med i Tekken 7.

Tekken 7 släpps till Steam tidigt nästa år. Här är de nya karaktärernas presentationsfilmer.

Tekken 7 – Bob Reveal Trailer | XB1, PS4, PC

Introduced in TEKKEN 6, Bob is an American fighter that practices Freestyle Karate as his chosen fighting style. Possessing great strength, uncanny speed, and a wide range of attacks, Bob is one of the most well rounded fighters in the TEKKEN series.

Tekken 7 – Master Raven Reveal Trailer | XB1, PS4, PC

The original Raven made his debut in TEKKEN 5 with origins that are still murky today. Now Master Raven enters the fight in TEKKEN 7, executing her ninjutsu fighting skills with exceptional power and precision. Master Raven has no problem tearing her opponents apart in The King of Iron Fist Tournament.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts