Premiärtrailer för Pac-Man Championship Edition 2

Premiärtrailer för Pac-Man Championship Edition 2

Pac-Man Championship Edition bevisade att även till synes odödliga klassiker kan må bra av genomgående restaureringar när det hyllades av en enad kritikerkår 2007. Spelet följdes upp med Pac-Man Championship Edition DX under 2010. Men behöver uppföljaren av en restaurering en uppföljare? Det är en fråga vi får ställa oss nu när Pac-Man Championship Edition 2 blir verklighet.

Enligt ett pressmeddelande från Bandai Namco innehåller det nya spelet “uppseendeväckande dynamiska 3d-labyrinter med unika visuella effekter”. Pac-Man kan numera knuffa sina fiender och kedjeätandet har förbättrats – man kan bygga upp till fyra spöktåg innnan man äter upp dem alla för maximal poängutdelning. Spelläget Score Attack återvänder tillsammans med det helt nya äventyrsläget där spelare måste jaga snabba frukter och slåss mot de nya, gigantiska spökbossarna.

Pac-Man Championship Edition 2 släpps på Steam i september. Här är premiärtrailern.

PAC-MAN Championship Edition 2 – PS4/XB1/PC -Double PAC-MAN Madness! (Announcement Trailer)

PAC-MAN Championship Edition 2 is coming to PS4, Xbox One and PC in September! Experience new fun ways to play PAC-MAN including the new ability to bump Ghosts, intense giant sized boss battles and the fan-favorite Score Attack mode! Learn more in our new trailer!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts