Postapokalysm på räls i The Final Station

Postapokalysm på räls i The Final Station

Den 30 augusti släpps The Final Station, ett 2d-äventyr där du utforskar Ryssland efter undergången för att rädda överlevare. Uspen är att du gör allt detta via ett tåg, med söt men ändå otäck pixelgrafik som fond. I pressutskicket där teamet avslöjar releasedatumet utlovas en hård resa med lokomotivet, från station till station:

– Du vet aldrig vad som gömmer sig bakom en låst dörr och resurser är alltid en bristvara. Om du använder ditt sista medkit på dig själv, är risken att en av överlevarna dör av skador. Om de dör under tågfärden (medan du reser mellan stationerna) kan du länsa deras kroppar för en liten belöning. Att ta dem till deras destinationer är dock lika med större belöningar.

The Final Station består av fem kapitel där du reser både via tåget och utforskar stationer i jakt på ny utrustning och resurser. Räkna med att vi står redo med en recension lagom till releasen.

The Final Station Announcement Trailer

Add to Wishlist – http://store.steampowered.com/app/435530/ Coming to Steam, PS4 & Xbox One on August 30th 2016! Travel by train through a dying world. Look after your passengers, keep your train operational, and make sure you can always reach the next station. Make your way through swarms of infected at each station.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts