Poly Bridge lämnar early access

Poly Bridge lämnar early access

Poly Bridge är en brosimulator av Patrick Corrieri och hans team hos Dry Cactus – bygg mer eller mindre avancerade broar och se om de håller när de första bilarna kör över, precis som när man testar broar i verkligheten (hoppas jag).

I fjol lanserades spelet på early access, och har sedan dess utvecklats till ett av de mest framgångsrika spelen på tjänsten. Poly Bridge har redan spelats av över 160 000 spelare, och under gårdagen släpptes den slutliga, klara versionen av spelet (minus eventuella buggfixar då, såklart).

Version 1.0 innehåller alla features som spelet hade under dess early access-period, inklusive det enormt givande och ändlöst fascinerande exportverktyget som gör att spelare kan ladda upp korta snuttar av både lyckade och misslyckade broar på spelets hemsida i GIF-form.

Spelet innehåller även imponerande Twitch-integration (äntligen tillgängligt för alla i och med version 1.0) som tillåter användare att ladda ner brodesigner som spelas i realtid, eller skicka in egna verk till streamaren lika snabbt. Poly Bridge utlovar även över 100 nivåer i kampanjläget från start, och de sista femton lades till igår.

Om man köper Poly BridgeSteam innan den 19 juli får man 25 procents rabatt. Här är några skärmdumpar och en trailer från tidigare i sommar.

Poly Bridge Trailer

Poly Bridge is a physics-based bridge creation game, with a social twist. Players can test their ingenuity against more than 60 carefully constructed puzzles, or, they can create their very own and share them with the online community.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts