PC Gamer spelar Dominion i Battlefield 1

PC Gamer spelar Dominion i Battlefield 1

Battlefield 1-läckan avslöjar mycket, för att inte säga allt. Du har dock sett långt ifrån allt.

Förra veckan fick våra brittiska kollegor chansen att ta sig an kartan St. Quentin Scar i Conquest. Nu är det samma karta som gäller, men den här gången i det betydligt mer närgångna Dominion-läget, vilket ger oss betydligt smakrikare prov på närstrider. WW1-konnässör kommer garanterat gå igång på arsenalen.

Kan du inte få nog av Battlefield 1? Stilla begäret med vår förhandstitt. Är detta WW1-spelet du väntat på? Eller är det bara ännu ett Battlefield i ny kostym?

Battlefield 1 gameplay: Domination on The St. Quentin Scar – 1440p 60fps

In our second go at the Battlefield 1 alpha we focused more on machine guns and close-range combat in Domination, a smaller version of Battlefield’s classic Conquest mode. Raw gameplay, no commentary!

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts