Paramount gör tv-serie av Battlefield

Paramount gör tv-serie av Battlefield

Svenskutvecklade Battlefield blir tv-serie. Bakom rodret står Paramount Television och Anonymous Content, som ligger bakom firade filmer och serier som The Revenant, True Detective och Mr. Robot. Ashley Zalta från Anonymous Content och Michael Sugar, som Oscarbelönats för Spotlight, ska verka som exekutiva producenter. Projektet borde alltså vara i trygga händer.

Vidare detaljer är knapphändiga. Rör det sig om ett futuristiskt krig? Ett samtida? Eller gör tv-serien “en Battlefield 1” och tar oss tillbaka till första världskriget? Vi vet inte. Paramountchefen Amy Powell hyllar dock Battlefield för sitt “otroliga dynamiska berättande”. (Gissningsvis har hon inte spelat Battlefield.)

Det återstår att se när serien har premiär men vi håller tummarna för att det hela ska gå vägen.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts