Overwatch tävlingsläge har tekniska problem

Overwatch tävlingsläge har tekniska problem

Med stora spel kommer stort ansvar. När Blizzard till sist släppte lös tävlingsläget för Overwatch (recension) gick det inte smärtfritt. En patch har redan släppts men spelare upplever fortfarande att de bestraffas när de ofrivilligt kopplas bort. Även om de kopplas in i matchen igen kan de registreras för en förlust (även om laget vinner) eller så kan deras skill rating drabbas.

Inte okej, förstås. En av spelets starke män, Jeff Kaplan, delger inga djuplodande detaljer men säger att: “Vi har lösningar på ingång (förhoppningsvis) nästa vecka.” Det innebär i praktiken veckan som just startat. Vill du veta mer om tävlingsläget har vi en fet guide för att starta din resa mot ära och berömmelse.

Overwatch är en av årets stora snackisar i spelvärlden, vilket inte är konstigt; det har redan över 10 miljoner spelare. Om du inte har tagit chansen att spela det ännu gör du rätt i att kolla in vår tävling. Du har till och med imorgon på dig, så skynda, skynda!

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts