Överlevnad i No Man’s Sky

Överlevnad i No Man’s Sky

Så är vi äntligen här, vid slutet av allt. Eller ja, vid slutet av No Man’s Skys utvecklingsperiod i alla fall, även om den förlängdes med två dagar tidigare den här veckan. Vem vet, kanske Sean Murray försöker sopa igen spåren efter den matematiska formeln som hans Hello Games kanske inte har rätt till? Han ställer till med kaffebjudning efter spelets lansering för att reda upp eventuella oklarheter, i alla fall.

Tidigare har vi sett trailers om utforskandestrider och byteshandel, och nu avslutas den episka pr-följetongen med en video om överlevnad, vilket är nog så viktigt om man ska klara av att inte gå vilse bland 18 triljoner planeter. Vi får massor av exempel på skitkalla och fientliga miljöer, och vi kan bara anta att vi kommer behöva tillverka eller köpa en hel garderob med snitsiga astronautdräkter för att klara av att utforska miljöerna till fullo. Läs vår matiga artikel om du känner att du fortfarande inte vet tillräckligt mycket om spelet.

No Man’s Sky släpps till pc den 12 augusti. Tror du det lever upp till förväntningarna?

No Man’s Sky – SURVIVE Video | PS4

https://www.playstation.com/en-us/games/no-mans-sky-ps4/ Your Universe Awaits While some planets are beautiful and serene, many have extreme conditions that make survival difficult. Some planets will have extreme temperatures – from freezing lows to scorching highs – while others are drenched in toxic rain, heavily irradiated or completely submerged.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts