Overcooked serverar matlagningskaos

Overcooked serverar matlagningskaos

Stressen tycks stå i centrum i kommande kockspelet Overcooked. Det går att spela själv, men fokus ligger uppenbarligen på frenetiskt co-op-kaos där du och dina kompisar måste kämpa för att maten ska hamna på bordet i ätligt skick. Bland annat måste du hantera en och annan brand och annat som kan tänkas sätta käppar i era kockhjul. Overcooked låter oss laga mat på allt från hala isflak till lastbilsflak, i vad som ser ut att vara ett minst sagt hetsigt tempo.

Enligt utgivaren, Team 17, så släpps spelet via Steam 3 augusti. Det kommer innehålla 28 singleplayernivåer, komplett med en slutboss, och nio lokala multiplayerbanor för två eller fyra spelare. Fokus tycks dock ligga på det senare. Det är trots allt roligare att laga mat om man är flera. Den som är nyfiken kan spana in en trailer nedan.

Overcooked: Co-op Chaos Trailer! (Multi-platform)

Welcome Chefs! Team17 staffers & some friends got together for a good old fashioned couch co-op session of Overcooked to relax after a busy days work. As you can see their teamwork was impeccable and everyone became closer thanks to the experience.* * Except Dan, he really screwed us over on that last minute burger fail so we’ve abandoned him.

 

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts