Om servrarna i Titanfall 2

Om servrarna i Titanfall 2

Titanfall 2 premiärvisades på Electronic Arts presskonferens under E3-mässan i mitten av juni.

Vi fick reda på att spelet kommer innehålla en singleplayer-kampanj, sex nya titaner, ett djupt progressionssystem och en änterhake (årets speltrend?). Respawn Entertainment har även berättat att alla nya kartor och spellägen som släpps efter releasen kommer vara gratis, men de kommer troligtvis ta betalt för kosmetiska föremål och boosters. Vi har även fått en titt på den nya titanen Ronin.

Nu har Respawn Entertainment släppt en ny video där Jon Shiring, lead enginer på Titanfall 2, pratar om spelets servrar. Precis som fallet var med föregångaren kommer de drivas av Microsofts molntjänst Azure, men spelet kommer även använda sig av Googles och Amazons motsvarigheter. Därtill kommer Respawn Entertainment hyra fysiska servermaskiner, och integrera dem med molntjänsterna med hjälp av företaget Multiplay.

Jon Shring uppmanar alla spelare att medverka i det kommande techtestet för att göra Titanfall 2 redo för releasen den 28 oktober.

Titanfall 2 – Inside Development: Servers

Get a behind the scenes look at the development of Titanfall 2. Today, Jon “Slothy” Shiring, Lead Engineer on Titanfall 2, gives fans insight into how Respawn are approaching Servers for the upcoming Titanfall 2 Technical Test as well as the games launch on October 28.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts