Nyversion av Darksiders utannonserad

Nyversion av Darksiders utannonserad

Darksiders är i mitt tycke ett av de allra mest lyckade försöken att kopiera Nintendos klassiska The Legend of Zelda (och Darksiders 2 är ännu bättre, en inte särskilt populär åsikt men jag håller fast vid den!).

En av apokalypsens ryttare – War – röjer runt på ett jordklot belägrat av demoner och måste döda fiender och lösa mängder av pussel. Darksiders gavs ut av THQ 2010, som gick i graven i början av 2013, varpå Nordic Games plockade upp rättigheterna till flera av deras varumärken, inklusive Darksiders. Vi har inte hört något om ett eventuellt Darksiders 3 ännu, men en nyversion av originalspelet har nu avslöjats.

Darksiders: Warmastered Edition bjuder på mängder av tekniska förbättringar, såsom texturer med dubbelt så hög upplösning, förbättringar av renderingsmotorn, snyggare skuggor och en massa fina post processing-effekter. Därtill berättar Nordic Games att spelet kommer rulla i 1080p och 60 fps, men det är ju ganska självklara saker för oss pc-spelare.

Spelet har tillsvidare inget releasedatum men ska komma “snart”.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts