Nytt material utannonserat till Tomb Raider

Nytt material utannonserat till Tomb Raider

Tomb Raider fyller 20 i år, något vi påpekat tidigare. Square Enix firar med mängder av nytt innehåll till Rise of the Tomb Raider den 11 oktober tillsammans med en efterlängtad lansering av samma spel till Playstation 4.

Blood Ties är ett helt nytt kapitel av berättelsen där spelaren måste utforska Lara Crofts herrgård i jakten på bevis att hon äger huset. Sedan måste man försvara herrgården mot zombier i Lara’s Nightmare. Spelet utökas också med den nya svårighetsgraden “extreme survivor” (du kan endast spara vid lägereldar) och en vinterdräkt från Tomb Raider III tillsammans med pistolen Hailstorm från samma spel.

Spelläget Endurance kommer också utökas med co-op för två spelare. Utforska grottor och vildmarker tillsammans med en kompis samtidigt som ni måste äta för att överleva, och tillverka utrustning för att försvara er mot fiender. Sist men inte minst kommer man kunna spela hela spelet som fem av Laras klassiska karaktärsmodeller, inklusive originalet från 1996.

Allt material är en del av spelets betalda season pass, förutom co-op-uppdateringen som är gratis för alla. Här är en video om tjugoårsfirandet.

[NA] Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration Announcement Trailer

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration includes the critically acclaimed Rise of the Tomb Raider, nominated for over 75 “Best Of” awards, in which Lara Croft becomes more than a survivor as she embarks on her first Tomb Raiding expedition to the most treacherous and remote regions of Siberia.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts