Nya spelsekvenser från Gears of War 4

Nya spelsekvenser från Gears of War 4

Gears of Wars Windows 10-debut tidigare i år lämnade en del övrigt att önska, men redan i höst får Microsofts tredjepersonsskjutare en ny chans att övertyga oss pc-spelare. Gears of War 4 ingår i Play Anywhere, och titeln tillåter co-op mellan pc och Xbox One, såväl som delade sparfiler och achievements. Köp den ena digitala versionen av spelet och få tillgång till den andra utan extra kostnad.

Gears of War 4 är det första spelet i serien av kanadensiska The Coalition, och äger rum 25 år efter originaltrilogin. Man spelar som Marcus Fenix son JD Fenix som tillsammans med vännerna Delmont “Del” Walker och Kait Diaz brottas med ett nytt hot mot mänskligheten. I klippet nedan utforskar trion (och Marcus Fenix) grönskande ruiner bland ilskna fiender, och tampas med riktigt, riktigt dåligt väder.

Gears of War 4 släpps den 11 oktober till Windows 10. Ser du fram emot det?

Gears of War 4 – Campaign Gameplay

In this short gameplay demo of Gears of War 4, our heroes JD, Del, Kait and Marcus Fenix are in pursuit of creatures called the Swarm. With their village destroyed and Kait’s mom abducted, the squad gives chase through the wilds of Sera and must battle through an incredible storm.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts