Nya hjältinnan har anlänt till Overwatch

Nya hjältinnan har anlänt till Overwatch

Förra veckan avslöjade Blizzard nya Overwatch-tillskottet till ensemblen, Ana Amari, och nu är hon här.

Ana är mor till Pharah och supportar laget med sitt långdistansvapen, som kan avlossa pilar som skadar eller läker. Gissningsvis dräller Overwatch-matcherna just nu (nyhetens behag, ni vet) av olika Anas som gör livet surt för motståndet – respektivet gott för egna laget. Mer om Ana ser du i den sprillans nya trailern undertill.

 

I samma veva har en patch släppts vilken rör om en del i actiongrytan. Övertidssystemet har fått en överhalning liksom respawns. Gällande balansering för karaktärerna har såväl Zenyatta som D.Va buffats medan Bastion, Lucio, McCree, Mercy, Roadhog och Soldier: 76 fått ringa förändringar. Alla patchnotes finns förstås på Battle.net och mycket (mycket!) mer finns att läsa om Overwatch i vår databas.

Developer Update | Introducing Ana | Overwatch

Game director Jeff Kaplan talks about Overwatch’s newest hero, Ana, and shares the team’s thought process behind recent changes to hero limits and hero balance in the latest patch.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts