Nya attacktekniker i Fifa 17

Nya attacktekniker i Fifa 17

Fotbolls-EM är över och abstinensbesvären har kanske redan nu börjat börjat plåga inbitna fotbollsfans. Turligt nog närmar sig lanseringen av Fifa 17 med stormsteg, och nu har Electronic Arts släppt en ny trailer där fransosen Anthony Martial demonstrerar de nya attackteknikerna i spelet. Man kan numera hålla bollen lågt, oavsett om den kommer från foten eller pannan, för att leverera snabba och oväntade attacker mot motståndarmålet.

Vi har tidigare berättat att det här spelet kommer bli det första i serien som bygger på Dice-motorn Frostbite, och att det nya storyläget handlar om den unga supertalangen Alex Hunter och hans äventyr i brittiska Premier League, både på och utanför fotbollsplanen. Det pågår även en omröstning med fyra olika alternativ för det globala omslaget: Colombias James Rodríguez, tysken Marco Reus, belgaren Eden Hazard och Anthony Martial. Omröstningen avslutas på tisdag, den 19 juli.

Fifa 17 släpps den 27 september. Kolla in den nya trailern.

FIFA 17 Gameplay Features – New Attacking Techniques – Anthony Martial

Clinical in the final third, Anthony Martial embodies the New Attacking Techniques in FIFA 17. New options in attack give players more ways to create chances and finish in front of goal.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts