Ny trailer från No Man’s Sky

Ny trailer från No Man’s Sky

Turerna kring No Man’s Sky har varit så många att man blir lite, lite trött i huvudet.

Spelet slog ner som en bomb under E3-mässan 2014 när den lilla Joe Danger-studion Hello Games plötsligt presenterade ett av de mest ambitiösa spelen någonsin. No Man’s Sky är ett rymdäventyr i förstaperson med ett procedurellt genererat universum bestående av 18 triljoner planeter, vilket innebär att om en av dem upptäcktes varje sekund skulle vår sol ha slocknat innan man hittat alla.

Spelet skulle ursprungligen ha släppts den 22 juni, men blev försenat varpå Hello Games affischpojke Sean Murray fick ta emot dödshot. Brittiska Sky TV gjorde också sitt bästa för att försöka ändra namnet på spelet, men den tre år långa tvisten löstes till sist i Hello Games favör. Nu är ändå den långa väntan snart till ända, spelet har skickats till tryckeriet och teamet jobbar för fullt med den allra första patchen.

Den sista marknadsföringspushen har också inletts. Vi kommer få fyra trailers om utforskande, strider, byteshandel och överlevande. Den första av dem anlände idag och hittas nedan. Läs vår matiga artikel om du känner att du fortfarande inte vet tillräckligt mycket om spelet.

No Man’s Sky släpps den 9 augusti. Är du hajpad?

No Man’s Sky – EXPLORE Trailer | PS4

https://www.playstation.com/en-us/games/no-mans-sky-ps4/ Your Universe Awaits There are 18 quintillion planets in the game. Even if each planet was visited at a rate of one per second, it would take five billion years to explore them all – by which the Sun in our solar system would have burnt out, essentially giving the game a near infinite number of worlds to explore!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts