Ny ras till Stellaris på gång

Ny ras till Stellaris på gång

Svenska Paradox står inte stilla. I slutet av förra månaden fick deras strategispel Stellaris (recension!) en massiv uppdatering, och nu har studion avslöjat att en ny utomjordisk ras är på väg till spelet.

Plantoids är, som namnet antyder, en växtbaserad, tänkande livsform som säkerligen är ute efter att göra livet surt för precis dig. Istället för att bli kaninmat har de beslutat sig för att kolonisera planeter och utöka sin närvaro på den galaktiska kartan. Förmodligen kommer de även mucka gräl.

Introduktionen av den nya rasen innebär att Paradox konstnärer har snickrat ihop femton nya porträtt, ett helt nytt stadslandskap och nya imponerande rymdskeppsmodeller. Paradox meddelar också att spelets soundtrack finns till salu från och med idag tillsammans med e-boken Stellaris: Infinite Frontiers, en originalberättelse av Steven Savile om människans första möte med en utomjordisk ras.

Det finns inget datum för den nya rasens ankomst, men väl en stämningsfull liten teaser.

Stellaris – Plantoids Species Pack Teaser Trailer

A new Species Pack is on the horizon for Stellaris. Where are the roots of the Plantoids, and what can this mean for the rest of the galaxy?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts