Ny Overwatch-hjälte avslöjas denna månad

Ny Overwatch-hjälte avslöjas denna månad

Jag minns hur arg jag blev när Tommy introducerades i Power Rangers. Den gröna rangern tillhörde inte kärntruppen, han var en främling, ändå puttade han ner min favorit Jason (den röda rangern) från tronen och blev så småningom gängets ledare i form av den vita rangern. Han hade också en jättelöjlig flöjt.

Liknande känslor kan jag tänka mig kommer drabba Overwatch-communityt inom kort. Själv har jag aldrig spelat det, men vet ändå namnet på i stort sett alla karaktärer, och alla tycks ha sin givna plats i galleriet. Det är säkert många som suktar efter någon ny hjälte att spela som, men gissningsvis lika många som känner att den nuvarande hierarkien inte bör pulas med.

De senaste dagarna har Blizzard fördrivit tiden med att lägga upp vapenritningar på Twitter (bilden här ovan). Nu har det också framkommit att en av panelerna på Comic Con i San Diego den 21 juli heter “Bakom scenerna hos Ovewatch nyaste hjälte”. Eftersom Mei, Genji och D.Va avslöjades tillsammans senast det begav sig måste det röra sig om en ny ensam hjälte den här gången.

Förhoppningsvis är det inte Tommy.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts