Ny information om The Walking Dead: Season 3

Ny information om The Walking Dead: Season 3

Under E3 fick vi den första trailern från The Walking Dead: Season 3. Clementine och en mystisk, manlig figur utforskade en övergiven stad, och trailern avslutades med att Clementine sköt en zombie i huvudet.

Nu har vi fått mer information om spelet som bekräftar att mannen heter Javier, och han har ingen tidigare relation till Clementine. Han kommer dock vara spelbar, om än inte alltid inom samma tidsram som hjätinnan. The Walking Dead: Season 3 fortsätter berättelsen från de två tidigare säsongerna och kommer ta i beaktande de beslut veteraner fattat tidigare, men säsongen ska även kännas lättillgänglig för nya spelare. AJ, Rebeccas son från säsong två, kommer även medverka i den nya säsongen.

The Walking Dead: Season 3 drar igång någon gång under hösten. Här är tre skärmdumpar och en poster.

WALKINGDEADS3 (2)

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts