Ny het trailer från Farming Simulator 17

Ny het trailer från Farming Simulator 17

Tidigare idag kunde vi konstatera att vi nordbor älskar Farming Simulator. Farming Simulator 2015 var det sjunde mest sålda fysiska pc-spelet i Norge och Danmark under 2015, och det fjärde mest sålda i Finland. På den svenska topplistan kvalade emellertid spelet inte in alls, kanske blir det ändring i år i och med Farming Simulator 17?

Den mest uppseendeväckande nyheten är att Giants Software och Focus Home Interactive äntligen tagit steget in i samtiden och inkluderat möjligheten att spela som kvinna. I övrigt verkar det mesta vara sig likt, spelaren kommer få sköta sin bondgård lite hur de vill, köpa häftiga maskiner och tillbringa tid med att så fält eller såga ner grannens träd med motorsåg. Om man vill kan man till och med ta jordbrukandet online med hjälp av spelets multiplayerdel.

Farming Simulator 17 släpps den 25 oktober. Här är en ny trailer.

Farming Simulator 17 | From seed to harvest

Uploaded by PlayStation EU on 2016-07-28.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts