Ny gameplaytrailer från We Happy Few

Ny gameplaytrailer från We Happy Few

Under gårdagen berättade vi att early access-versionen av egensinniga We Happy Few skulle lanseras på Steam och GOG idag. Så är fallet, spelet är numera tillgängligt för alla, och kanandensiska Compulsion Games understryker detta faktum med hjälp av en sprillans ny gameplaytrailer.

Under årets E3-mässa beskrevs We Happy Few som ett “drogtankat actionäventyr om paranoia och misstänksamhet” som utspelar sig i England under ett alternativt 1960-tal. Spelaren är en “downer”, en person som vägrar ta den obligatoriska drogen “Joy” och måste därför lära sig att smälta in bland den övriga befolkningen. Rent tekniskt klassificeras We Happy Few som ett roguelike med stealth- och crafting-element. Nivåerna är autogenererade och man måste börja om från början varje gång man dör.

We Happy Few släpps i fullversion under den första halvan av 2017. Här är den nya gameplaytrailern.

We Happy Few – Gameplay Trailer

We Happy Few is available today: *Steam Early Access: http://store.steampowered.com/app/320240 *Xbox Store Game Preview: https://store.xbox.com/en-CA/Xbox-One/Games/We-Happy-Few-Game-Preview/99cb4d8e-9f97-4933-b6e5-858c80229b4d *GOG.com Game in Development : https://www.gog.com/game/we_happy_few *Humble Store early Access: https://www.humblebundle.com/store/we-happy-few

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts