Ny födelsedagspresent från Ubisoft: Splinter Cell!

Ny födelsedagspresent från Ubisoft: Splinter Cell!

Ubisoft må kämpa för dess existens just nu, men det innebär inte att den franska giganten glömt bort att den faktiskt fyller 30 år.

Under E3 utannonserade Ubisoft att de kommer ge bort ett spel varje månad under resten av året. Först ut var Prince of Persia: Sands of Time från 2003 och nu har turen kommit till herr Clancy själv, Sam Fisher, och hans debut Splinter Cell från 2002. För att ladda ner spelet behöver du bara logga in på Uplay och plocka ner det. Eller ja, erbjudandet träder i kraft först den 13 juli, men om du inte hunnit ladda ner Prince of Persia: Sands of Time har du fortfarande chansen. Jalla, jalla!

Sjäv minns jag Splinter Cell med värme, det var vansinnigt snyggt för sin tid och jag tappade hakan över att man kunde klättra upp i taket och ställa sig i spagat om väggarna var tillräckligt nära varandra. Tack till NeoGAF för skärmdumpen. Det här spelet ser fortfarande riktigt hyfsat ut, eller hur?

Om du vill återuppleva gamla minnen, eller för all del skapa nya, är Splinter Cell en klar rekommendation i min bok. Och oj så coola dom där brillorna fortfarande är. Alltså wow.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts