Ny film om det fysiska spelet i Fifa 17

Ny film om det fysiska spelet i Fifa 17

För exakt en vecka sedan demonstrerade fransosen Anthony Martial de nya attackteknikerna i Fifa 17. Nu är det belgaren Eden Hazards tur att visa upp det fysiska spelet. I trailern nedan visas den nya tekniken Pushback Tech upp, som gör fysiken mer realistisk och ger spelaren större defensiv kontroll, exempelvis genom att skydda bollen från attacker bakifrån.

Vi har tidigare berättat att det här spelet kommer bli det första i serien som bygger på Dice-motorn Frostbite, och att det nya storyläget handlar om den unga supertalangen Alex Hunter och hans äventyr i brittiska Premier League, både på och utanför fotbollsplanen. Vi kan även berätta att tysken Marco Reus vann Electronic Arts omröstning om vilken spelare som kommer bli den globala omslagsstjärnan för spelet. Grattis Marco!

Fifa 17 släpps den 27 september.

FIFA 17 – Gameplay Features: Physical Play Overhaul – Eden Hazard Trailer | PS4

https://www.playstation.com/en-us/games/ea-sports-fifa-17-ps4/ A master of creating space and fighting for position, Eden Hazard shows what you can do with the Physical Play Overhaul in FIFA 17. Control is now in your hands as you battle for space and possession.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts