Ny expansion till The Old Republic i höst

Ny expansion till The Old Republic i höst

Star Wars: The Old Republic fortsätter tuffa på i det tysta. Biowares mmo orsakade stora rubriker när det gick free to play den 12 november 2012, mindre än ett år efter den ursprungliga lanseringen i december 2011. Sedan dess har dock spelet repat sig rejält med hela fyra expansioner och 87 miljoner spelarskapade karaktärer. Om du vill veta mer slumpmässig statistisk kring spelets femårsjubileum kan du med fördel kolla in den kolossala bilden nedan. Tauntauns är populära.

Nu har den femte expansionen avslöjats. Lite grann, i alla fall. Knights of the Eternal Throne må vara en titel som känns framtagen av en slumpgenerator, men expansionen kommer ändå att släppas någon gång under hösten och bjuda på “mer av Biowares cinematiska berättande och nya, spännande features”. Expansionen kommer också vara en av de största uppdateringarna spelet överhuvudtaget fått hittills.

Mycket mer än så vet vi inte för tillfället, men om man vill förbereda sig lite extra inför expansionen kan man nu spela det första kapitlet av prequeln Knights of the Fallen Empire, spelets senaste expansion, helt gratis.

oldrepublicinfo

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts