Nuka World blir slutet på Fallout 4

Nuka World blir slutet på Fallout 4

Automatron, Wasteland Workshop, utmärkta Far Harbor, Contraptions Workshop samt kommande Vault-Tec Workshop och Nuka World. Sedan releasen av Fallout 4 har vi fått en strid ström av DLC-tillägg, men säg den lycka som varar. Via Twitter avslöjar Bethesdas Pete Hines att Nuka World blir slutet.

– Det sista, blir det definitiva svaret på frågan om Nuka World är finalen.

Det kan dock bli en värdig slutpunkt. Vi har tidigare berättat om Nuka World som äger rum i ruinerna av ett tivoli där du kommer att få chansen att “Ta befälet över dödliga gäng av plundrare och använd dem för att erövra bosättningar”. Rafflande!

Vad som väntar efter Fallout 4 för Bethesda är lite oklart, men då två stora rollspel ska släppas innan The Elder Scrolls VI gissar vi att ett av de där dimhöljda rollspelen kommer att få fullt fokus.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts