Nu kommer moderna EA-spel till GOG

Nu kommer moderna EA-spel till GOG

Det har nog inte undgått någon att Electronic Arts försöker ganska hårt med att få oss att använda deras onlinebutik Origin. Mängder av deras största spel kan spelas gratis under en begränsad tid – Need for Speed lades till förra veckan – och inget av Battlefield-spelen har släppts på Steam sedan Battlefield: Bad Company 2 under 2010.

Electronic Arts har förvisso släppt spel till GOG tidigare – främst spel från förra årtusendet, Jade Empire från 2005 utgör ett undantag – men det här är första gången de delar med sig av spel som man faktiskt kan kalla hyfsat moderna. Det rör sig om Biowares rollspel Dragon Age: Origins (den ultimata utgåvan med allt dlc och expansionen Awakening), rymdskräckisen Dead Space och stadsbyggarsimulatorn Sim City 3000 Unlimited. Dragon Age: Origins släpptes så sent som 2009 och finns förvisso på Steam också, men det representerar ändå en intressant utveckling av Electronic Arts digitala utbud på vår plattform.

Vilka moderna EA-klassiker hoppas ni släpps på GOG härnäst? Command & Conquer-serien känns ganska given. Vågar man också hoppas på Mass Effect-trilogin innan Andromeda släpps nästa år?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts