Nu kan pc-spelarna pröva på Yooka-Laylee

Nu kan pc-spelarna pröva på Yooka-Laylee

En gång blomstrade plattformsäventyren. Super Mario 64 och Banjo-KazooieSpyro the Dragon och Crash BandicootRatchet & Clank och Jak and Daxter. Med tiden vissnade genren, men tack vare Kickstarter anar vi en ny vår. A Hat in Time har varit på gång (alldeles för) länge och i början av 2017 släpps Yooka-Laylee.

Om du investerade 20 dollar eller mer i Playtonics färgsprakande skapelse kan du redan nu pröva på den. Toybox är inte en del av själva spelet men ska ge oss ett smakprov på hur spelet kommer te sig i sin fulla form. Pitchade du inte 35 dollar eller mer får du dessutom tillgång till Toybox+, med ett nytt område och fler strider.

– Som utlovat under kampanjen är Toybox inte en traditionell demo, men en fristående, spoilerfri sandlåda gjord för att ge Yooka-Laylee-backarna ett smakprov på plattformandet i spelet. Det finns förmågor att pröva på, saker att leka med, hemligheter att upptäcka och ja, skinande samlarprylar att ta upp jakten på, berättar teamet.

Yooka-Laylee – Toybox Release Trailer

Kickstarter backers* can open the Toybox July 28 for a custom-built, spoiler-free taste of Yooka-Laylee, the new open-world platformer from key talent behind Donkey Kong Country and Banjo-Kazooie! Toybox FAQ: http://www.playtonicgames.com/yooka-laylee-toybox-faq/ http://www.playtonicgames.com http://www.twitter.com/playtonicgames *Applicable tiers only.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts