Nu kan du spela Pokémon Go på pc

Nu kan du spela Pokémon Go på pc

Ingen har vi väl missat att mobilspelet Pokémon Go dragit fram i världen som ett godståg de senaste dagarna?

Det är för närvarande det största mobilspelet någonsin i Nordamerika med nära 21 miljoner aktiva användare (de här siffrorna är från igår) och det tog bara 24 timmar för Nintendos spel att ta rekordet från Candy Crush Saga, som toppade med 20 miljoner dagliga användare under 2013. Pokémon Go har tillsvidare inget lanseringsdatum för Europa, men det innebär inte att du inte kan spela det redan nu – till och med på pc!

Travis D på Youtube har lagt upp en 18 minuter lång video om processen (se den här nedan) och den inkluderar Android-emulatorn Blue Stacks och en fejkad GPS. På mobil går ju Pokémon Go ut på att man ska vara ute och röra sig och jaga Pokémon i naturen (eller hitta lik) men om du verkligen vill kan du kringgå hela proceduren från hemmets trygga vrå.

Det bör dock påpekas att man kan bli bannad från spelet om man använder en fejkad GPS, och att dylikt beteende bryter ganska rejält mot Nintendos användarvillkor. Vi berättar bara att ni kan spela Pokémon Go på pc, vi uppmanar inte er att göra det (mobilspel suger ju ändå, eller hur?).

Pokemon GO in Bluestacks on PC [TUTORIAL] WORKING AS OF 7/12/2016 [CRASHING FIX]

WIN 7/8 USERS BE SURE TO READ COMMON ISSUES!! READ DESCRIPTION! COMMON ISSUES AT BOTTOM OF PAGE 0. BLUESTACKS (please download correct bluestacks) WINDOWS 10: http://www.bluestacks.com/ [If you crash when catching pokemon please try the win7/8 version of bluestacks with fresh/clean install using link below] WINDOWS 7/8: https://bluestacks-app-player.en.uptodown.com/windows/download/666233 1.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts