No Man’s Sky lite (ja, liiite) försenat

No Man’s Sky lite (ja, liiite) försenat

När No Man’s Sky försenades från juni till 10 augusti resulterade det i dödshot mot utvecklarna på Hello Games. Nu är det dags igen; No Man’s Sky försenas – men den här gången bara ett par dagar, till den 12 augusti. Förhoppningsvis är det inte tillräckligt för att internettrollen ska kravla fram ur sina hålor.

Exakt vad den lilla uppskjutningen beror på är oklart. Spelet är ju färdigutvecklat sedan en tid och Hello Games har inte kommenterat nya datumet, utan nöjt sig med att smygändra det på officiella sajten.

Medan du väntar kan du förkovra dig i nya filmer från den snudd på oändliga rymden. I den ena lär du dig att slåss och i den andra vankas byteshandel. Vill du fördjupa dig ytterligare rekommenderas vår feta artikel.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts