No Man’s Sky är äntligen färdigt

No Man’s Sky är äntligen färdigt

PCG290.feat_nomans.g8 e954bf6098164b33ab7dbeff77ca4a12Äntligen! No Man’s Sky är färdigt, eller som det heter på spelspråk: No Man’s Sky har “gone gold”. Nyheten avslöjas av en mycket rörd Sean Murray, en av Hello Games grundare, på Twitter.

– Jag är så otroligt stolt över det här lilla teamet. Fyra år av känslor.

Det stora rymdäventyret skulle egentligen ha släppts i juni men blev försenat då man ville finslipa på detaljer. Tragiskt nog resulterade uppskjutningen i att teamet fick ta emot dödshot. Vi vet, det är både tragiskt och absurt. Nu verkar dock teamet vara både euforiska och ganska lättade. En lång resa närmar sig sitt slut, men för oss spelare har den inte ens börjat. Den 10 augusti skjuts vi upp mot oändligheten – och vidare!

Förbered din resa genom att läsa vår fylliga artikel.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts