Mystic Western Game Jam avslutat

Mystic Western Game Jam avslutat

Har du tråkigt? Ont om pengar? Misströsta icke, ty nyligen avslutades Mystic Western Game Jam, och resultatet är massvis med gratis små westernspel att roa sig med. Bland annat ett väldigt läckert spel som heter Through the Valley of the Starbound Drifters. Det är ett simpelt, kort actionäventyr, men det är väl värt att testa enbart på grund av estetiken. Andra spel inkluderar Black Gold, ett lågmält, svartvitt litet spel där två vänner samtalar under en stjärnklar natthimmel. Lite som om Jim Jarmusch hade gjort ett spel. Sinister Stars är betydligt kusligare. Din häst har sprungit bort och du famlar runt i mörkret. Samtidigt stöter du på olycksbådande röda stjärnor som fallit till marken. Och du är inte ensam i mörkret.

Det finns betydligt fler, och den som är intresserad bör klicka här för att kolla in den fulla listan på spel. Sedan är det bara att börja testa de som ser mest intressanta ut.

Via RPS

 

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts