Möjligt Left 4 Dead 3-livstecken från Valve

Möjligt Left 4 Dead 3-livstecken från Valve

Det är inte Half-Life 3, inte ens Half Life 2: Episode 3, men skärmdumpen från fansajten ValveTime får oss ändå att hoppas: Kanske Valve till sist lärt sig räkna till tre?

Det är Valvemedarbetaren Tristan Reidford som i en genomgång för Destinations Workshop Tools eventuellt gjort bort sig. I en av skärmdumparna syns klart och tydligt en mapp med namnet left4dead3. Observera att den inte längre är synlig i genomgången men, som alla vet, internet glömmer aldrig.

Att den syns så klart och tydligt är förstås misstänksamt, nästan som att Valve vill sätta fart på ryktena. Likväl är det märkligt att bilden sedermera ersatts av en där mappen inte syns. Fortsättning lär följa, fler rykten likaså och du gör rätt i att rusta dina nypor med salt en masse.

ZkWSJoVmTMJDERSy7Q9toA-650-80

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts