Missa inte! The Room Two släpps imorgon

Missa inte! The Room Two släpps imorgon

När mobila titlar portas till pc brukar vi – ofta med rätta – bli tveksamma. The Room är dock ett undantag. Det insåg vi när originalet släpptes till vårt favoritformat två år efter Ios-varianten.

Imorgon släpps äntligen tvåan på Steam. Precis som sist handlar The Room Two om att pussla sig igenom intrikata lådor och maskinerier. Teamet lovar att pc-versionen kommer att vara större, bättre och snyggare.

– Utvecklingen av denna fullt förbättrade HD-version av The Room Two påbörjades kort efter mobilreleasen av The Room Three i slutet av 2015. Vi har skapat helt nya omgivningar för varje bana och har även återuppbyggt och omtexturerat varje del av spelet.

Japp, det finns alltså en trea. När vi får se den? Tja, i den här takten ska du inte vänta dig den förrän i slutet av 2017, men den som väntar på något gott…

The Room Two: PC Edition

AVAILABLE JULY 5 ON STEAM FOR WINDOWS: http://store.steampowered.com/app/425580/ ________________________________________________________________________________________________________________________________ Following the release of The Room in 2014, Fireproof Games are proud to bring the critically acclaimed sequel to PC. The Room Two continues the time-spanning journey of its predecessor while significantly expanding its unique puzzle gameplay.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts