Microsoft smygändrar Play Anywhere

Microsoft smygändrar Play Anywhere

Vi trodde att vi äntligen var klara. Jag tog emot tisdagens uttalande av Windowschefen Yusuf Mehdi med öppna armar, champagne och partyhatt.

– Varje ny titel som publiceras av Microsoft Studios kommer att stöda Xbox Play Anywhere och bli lättillgängliga via Windows Store, sade han. Men nu har saker ändrats igen.

Våra kära kollegor påpekar att Yusuf Mehdis långa blogginlägg om den kommande Windows 10-uppdateringen fått en liten, men ack så signifikant smygeditering. Tidigare stod det att “alla nya titlar publicerade av Microsoft Studios kommer stöda Xbox Play Anywhere” men nu kan vi istället läsa att “varje ny titel publicerad av Microsoft Studios som vi visade på scenen under E3 i år kommer stöda Xbox Play Anywhere”. Håhå jaja.

Windows 10-uppdateringen – och Play Anywhere – släpps den 2 augusti. Programmets första spel är Keiji Inafunes Recore i september och följs av We Happy Few, Forza Horizon 3, Gears of War 4, Cuphead, Halo Wars 2, Sea of Thieves, Scalebound, State of Decay 2, Crackdown 3, Killer Instinct Season 3 och ARK: Survival Evolved.

Alla Play Anywhere-titlar måste inhandlas digitalt genom antingen Windows 10-butiken eller Xbox Live för att man ska få tillgång till den andra versionen utan extra kostnad.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts