Marvel Ultimate Alliance-remasters släpps till pc

Marvel Ultimate Alliance-remasters släpps till pc

Under Comic-Con i San Diego har Marvel avslöjat att remasters av såväl Marvel Ultimate Alliance som tvåan (med det kreativa namnet Marvel Ultimate Alliance 2) kommer att släppas, och det redan under morgondagen. Interfacets har filats på och grafiken har piffats till rejält, lovar Marvel.

Första spelet släpptes för tio år sedan och uppföljaren (som där och då inte nådde pc-folket) dök upp tre år senare. Actionrollspelen låter oss spela som Spindelmannen, Iron Man, Captain America och en rad andra superhjältar, varav många fått ett rejält uppsving tack vare Hollywood under de senaste åren.

Tillsammans kommer spelen kosta strax över 500 kronor och var för sig knappt 300, vilket låter väl saftigt. Mike Jones, producent för samlingen, är dock övertygad om spelens värde.

– Marvel Ultimate Alliance är en av de mest firade spelvarumärkena i Marvels historia. Den påbörjades 2006 som uppföljare X-Men Legends-serien. Ultimate Alliance gick dock bortom X-Men och förde samman superhjältar från alla hörn av Marveluniversumet i ett episkt actionrollspel med stort fokus på samarbete.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts