Mannen bakom The Binding of Isaac teasar nytt spel

Mannen bakom The Binding of Isaac teasar nytt spel

Edmund McMillen, mannen bakom indiesensationen The Binding of Isaac, har släppt en kort teaser från sitt nästa spel. Mcmillen utvecklar det tillsammans med Tyler Glaiel och spelet, som ännu inte har något namn, är inte relaterat till Isaac. I huvudrollen ser vi samma karaktär som i McMillens gamla browserspel Time Fcuk, men det ska emellertid inte röra sig om en uppföljare.

– Allt jag kan säga är att de flesta skulle beskriva det som en Mega Man/Isaac-aktigt. Det är en plattformare med väldigt tajta kontroller, avslöjar McMillen för Eurogamer.

Som du ser i teasern undertill ser det ut som en plattformare inuti en gigantisk roterande cylinder. Det ser udda och läckert ut. Vi vet som sagt inte vad heter (teasern kallas “more thingy”, men behöver inte betyda något) eller ens när det kan tänkas släppas, men vi håller er uppdaterade.

more thingy

Uploaded by Tyler Glaiel on 2016-07-26.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts