Många förbättringar på gång till Necropolis

Många förbättringar på gång till Necropolis

De senaste dagarna har jag spelat väldigt mycket Necropolis. Min recension har inte publicerats ännu men borde dyka upp när som helst, och om ni verkligen vill få reda på vad jag tycker om spelet precis nu hänvisar jag er till videon jag lade upp på vår Youtube-kanal tidigare idag. Ni kan se den här nedan.

I korthet är Necropolis ett Dark Souls-doftande roguelike där spelaren reser djupare och djupare ner i en slumpgenererad och monsterfylld abyss. Spelet är väldigt spännande och intressant till en början, men inom kort blir repetitionen alltför påtaglig med likartade fiender och banor som flyter ihop med varandra. Utvecklarna Harebrained Schemes är medvetna om bristerna, och har berättat om spelets omedelbara framtid i ett inlägg på Steam. Här följer ett sammandrag.

Några av förändringarna har redan implementerats i spelet, såsom mer informativa föremålsbeskrivningar. Utvecklarna jobbar också på att förbättra fiendernas beteendemönster, och inom två till fyra veckor kommer helt nya fiendetyper implementeras i spelet. Svårighetsraden kommer att ökas genom att låta spelet spawna tuffare monster tidigare under omgången, och både vapen och utrustning kommer justeras för att tillåta mer individuella spelstilar. Inom fyra till åtta veckor kommer också en helt ny miljötyp kallad Black Forest, tillsammans med nya monster, nya trollbrygder, nya trollformler och en andra spelbar karaktär kallad Brute. Alla uppdateringar kommer vara gratis för de som äger spelet.

Här är en timme från spelet, exklusivt för PC Gamers läsare! Typ.

Recension: Necropolis

Benny Holmström och hans kompis tar sig an underjordens autogenererade horder i Dark Souls-doftande Necropolis.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts