Live-action-trailer från Mafia III

Live-action-trailer från Mafia III

Mafia III utspelar sig i den fiktiva amerikanska staden New Bordeux under sent 60-tal, och den föräldralöse huvudrollen Lincoln Clay är av blandad etnicitet. Efter att den svarta maffian blivit utplånad av den italienska börjar Lincoln smida planer att hämnas, och till sin hjälp har han bland andra Vito Scaletta som återvänder från Mafia II. 2K har uppenbarligen fått slut på spelsekvenser att visa upp, för nu har deras pr-avdelning tagit steget ut i live-action-land. Trailern nedan handlar helt och hållet om att etablera atmosfär, och jag vågar påstå att den lyckas, även om jag tycker att hela fenomenet med live-action-trailers för spel är fruktansvärt onödigt.

Det här är inte första gången vi skrivit nyheter om Mafia III, och förmodligen långt ifrån den sista. Tidigare har vi tagit en titt på spelets verksamheter, och fått reda på vad man kan förvänta sig om man väljer att förhandsbeställa spelet. Mafia III utvecklas av den nya studion Hangar 13 (som till viss del består av personal från seriens tidigare föräldrar 2K Czech) och under E3 fick vi 20 minuter från spelet tillsammans med kommentarer från Haden Blackman, creative director.

Mafia III släpps den 7 oktober. Här är live-action-trailern.

Mafia III – Death Suits You

The legend of Lincoln Clay continues to grow. Even outside of the “Bourbon City,” people want to learn more about the man. One local filmmaker has taken it upon himself to provide an up-close look at Lincoln’s world and his motivations for dismantling the Italian Mafia in New Bordeaux.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts