Layers of Fear expanderas

Layers of Fear expanderas

Förstapersonsskräckisen Layers of Fear får sig en expansion i augusti. Den heter Inheritance och låter oss återvända till det där spökhuset igen, fast den här gången från ett nytt perspektiv. Istället för den galne målaren spelar vi som hans dotter. Originalspelet var bra på att sätta en atmosfär, inte minst tack effektiv ljussättning, men blev också ganska förutsägbart med sina slamrande dörrar och jumpscares runt varje hörn. Kanske kan det här bli en mer emotionell berättelse, dock? Enligt utvecklarna handlar det om hur dottern återvänder till sin barndom för att göra upp med sitt förflutna. Kanske kan vi få svar på några av de frågor många ställde sig efter originalets tämligen öppna berättande.

Bloober Team håller också på med cyberpunkskräckisen Observer, som avslöjades tidigare i sommar.

Layers of Fear-Expansionen hoppar upp bakom oss och skriker bu redan 2 augusti.

 

 

 

Layers of Fear: Inheritance DLC – Announcement Trailer (ESRB)

Layers of Fear: Inheritance, due August 2, expands the plot from Layers of Fear and tells the story of the painter’s daughter, who comes back to her childhood home to face her past. Lead the daughter through what’s left of the mansion and take part in the madness that her father bestowed upon the whole family.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts