Lär dig slåss i No Man’s Sky

Lär dig slåss i No Man’s Sky

No Man’s Sky slog ner som en bomb under E3-mässan 2014 när den lilla Joe Danger-studion Hello Games plötsligt presenterade ett av de mest ambitiösa spelen någonsin. No Man’s Sky är ett rymdäventyr i förstaperson med ett procedurellt genererat universum bestående av 18 triljoner planeter, vilket innebär att om en av dem upptäcktes varje sekund skulle vår sol ha slocknat innan man hittat alla.

Spelet skulle ursprungligen ha släppts den 22 juni, men blev försenat varpå Hello Games affischpojke Sean Murray fick ta emot dödshot. Brittiska Sky TV gjorde också sitt bästa för att försöka ändra namnet på spelet, men den tre år långa tvisten löstes till sist i Hello Games favör. Nu är ändå den långa väntan snart till ända, spelet har skickats till tryckeriet och teamet jobbar för fullt med den allra första patchen.

Den sista marknadsföringspushen har också inletts. Förra veckan fick vi en trailer som handlade om utforskande, och nu är det dags för strider, både i rymdskepp och till fots. Nästa vecka kommer vi få lära oss mer om byteshandel innan trailerkavalkaden avslutas med en video om överlevande. Läs vår matiga artikel om du känner att du fortfarande inte vet tillräckligt mycket om spelet.

No Man’s Sky släpps den 9 augusti. Det är ganska snart.

No Man’s Sky – FIGHT Video | PS4

https://www.playstation.com/en-us/games/no-mans-sky-ps4/ Your Universe Awaits On a planet, players are equipped with a multi-tool to defend against deadly predator creatures and mine resources. Attacking creatures – aggressive or otherwise – or mining resources will call the attention of the Sentinels, a robotic force who seeks to keep each planet in a natural, undisturbed state.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts