Lär dig mer om Gul’dan innan nya WoW-expansionen

Lär dig mer om Gul’dan innan nya WoW-expansionen

Den nya World of Warcraft-expansionen Legion närmar sig med stormsteg. Blizzard har redan släppt pre-patchen och har tidigare berättat vad spelare kan förvänta sig under de veckor som leder upp till lanseringen. Azeroth kommer attackeras av The Legion i en tilltagande takt, och det är upp till spelarna att försöka stävja invasionen. Nethershards och unika achievements utlovas!

Tidigare i år gick filmen Warcraft: The Beginning upp på bio. Ni har väl sett den? I mitt tycke stal storskurken Gul’dan varje scen han var med i med sitt festligt ondskefulla beteende, och han var utan tvekan en av filmens allra största behållningar. Gul’dan kommer även spela en stor roll i Legion, så därför har Blizzard passat på att släppa en animerad kortfilm om orcens ursprung. Inte undra på att han är bitter.

World of Warcraft: Legion släpps den 30 augusti.

Harbingers – Gul’dan

Discover the origins of Gul’dan in the first Harbingers animated short. Learn More: WoWLegion.com

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts