Lär dig mer om hjältarna i Quake Champions

Lär dig mer om hjältarna i Quake Champions

Sedan Quake Champions överraskande bekräftades under E3 i juni har det varit tyst. Där och då lärde vi oss att trots stort hjältefokus skulle det inte vara ett MOBA. Därefter lade Id locket på men när nu Quakecon närmar sig tar teamet bladet från mun och berättar mer.

I den nya filmen får vi inte se något nytt från spelet, däremot får vi lära oss om de fyra hjältarna vi fick se i premiärtrailern, med hjälp av Id-veteranen Tim Willits. Nix är snabb, lätt och kan försvinna ur motståndets synfält. Scalebeard å sin sida har bullrush-förmågan med vilken han verkar kunna göra slarvsylta av fienden. Ranger kan avlossa en iögonfallande plasmaprojektil och Visor kan avslöja var alla befinner sig på slagfältet.

Vissa saker låter onekligen likt Overwatch men förhoppningsvis har Id flera unika ess i rockärmen för den pc-exklusiva actionrökaren. Något releasedatum har vi dock ännu inte men kanske kommer Id ge oss åtminstone en fingervisning under nästa veckas Quakecon.

Quake Champions – Quake Returns!

After a rousing reveal at E3 2016, Quake Champions has ignited interest amongst Quake aficionados and newcomers alike. But what exactly is Quake Champions? We chat with id Software’s Studio Director Tim Willits to get the lowdown straight from the source.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts