Lanseringstrailer för stiliga Furi

Lanseringstrailer för stiliga Furi

Furi är ett snabbt actionspel av franska spelstudion The Game Bakers. Du behöver inte skämmas om du aldrig hört talas om dem tidigare, för Furi är deras första pc-spel. De har tidigare utvecklat spelen Squids Wild West, Squids och Combo Crew till mobiltelefoner, och Squids Odyssey till 3DS och Wii U. De har även ett mobilspel baserat på Teenage Mutant Ninja Turtles på meritlistan.

The Game Bakers grundades 2010 av Quantic Dream-veteranen Audrey Leprince och före detta Ubisoft-mannen Emeric Thoa. Under utvecklingen av Furi har de samarbetat med ingen mindre än Takashi Okazaki, skaparen av mangan Afro Samurai som senare blev både spel och anime med Samuel L. Jackson i huvudrollen. Okazaki har designat karaktärerna och bosstriderna i Furi.

Arvet lyser igenom. Stiliserade animedoftande karaktärer gör upp i en knogvitnande bossrush till tonerna av elektromusikerna Carpenter Brut, Danger, The Toxic Avenger, Lorn, Scattle, Waveshaper och Kn1ght. Det är mycket attityd, neon, våld och svärd.

Furi finns på Steam nu och här är de officiella skärmdumparna och en lanseringstrailer.

Furi – Official Launch Trailer

Fight your way free in Furi, our frenzied boss fight game. Available now on PlayStation 4 & PC! http://www.FuriGame.com/ Trailer music by The Toxic Avenger http://www.thetoxicavenger.tv/ – – – You were captured. Look what they’ve done to you… The jailer is the key, kill him and you’ll be free.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts