Kraftfullare fisar utlovas i South Park: The Fractured But Whole

Kraftfullare fisar utlovas i South Park: The Fractured But Whole

South Park: The Stick of Truth från 2014 var ett välsmort rollspel i regi av Obsidian Entertainment. Det hade också kraftfulla fisar, som i Ubisoft San Franciscos uppföljare ska bli ännu mer mäktiga. Och ja, spelet har förstås fler strängar på sin lyra än gasbomber.

I en purfärsk utvecklardagbok tar Trey Parker och Matt Stone oss bakom kulisserna på The Fractured But Whole och pratar bland annat om de mer taktiska striderna, som gör spelet mer likt XCOM än Final Fantasy.

Spelet släpps i december och vi har tidigare berättat att du denna gång också kan spela som tjej, en skillnad som har större betydelse än vad du kanske tror.

South Park: The Fractured But Whole – Go Behind the Scenes with Matt and Trey

Trey Parker and Matt Stone discuss the inspiration behind South Park: The Fractured But Whole, along with some of the game’s new features. “South Park: The Fractured But Whole” will be available on Xbox One, Playstation 4 and PC – December 6. For more info, check out SouthParkGame.com.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts